Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Драскалки за котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Драскалки за котки - Изберете най-доброто за вашите любимци с Petsbro

Когато имате котка в дома си, важно е да се грижите за нейната физическа активност и благополучие. Едно от неизбежните нужди на всяка котка е да изостри ноктите си и да обработва драскалки. Но как да осигурите на вашата котка подходящи и качествени драскалки? Това е въпрос, на който Petsbro има отговор!

Подарете на вашата котка комфорт с драскалки от Petsbro

Petsbro предлага широка гама от драскалки за котки, които са идеални за удовлетворяване на нуждите и инстинктите на вашия домашен любимец. Нашите драскалки са изработени от висококачествени материали и са специално проектирани, за да осигурят комфорт и забавление за вашата котка.

Разнообразие в Petsbro

В нашия онлайн зоомагазин ще откриете широка гама от драскалки за котки, които са подходящи за всеки вкус и предпочитание на вашия котка. Включваме в асортимента си следните видове:

  1. За диван: Нашият избор от драскалки за диван предоставя на вашия котка възможността да изостри ноктите си и да си проличи територията без да нанася щети на мебелите.
  2. Джъмбо: За по-големите котки или за тези, които обичат по-големи площи за драскане, предлагаме с по-голяма повърхност - джъмбо, които са идеални за по-големите породи.
  3. Ъглова: За да спестите място и да предложите на вашата котка функционална драскалка, ние предлагаме ъглови драскалки, които могат да се поставят в ъгъла на стаята.
  4. За стена: Има и възможност за монтаж на стена, които осигуряват забавление и допълнително място за драскане на вашата котка.

Неоспоримата предимствена наши драскалки са техният висококачествен материал, издръжливост и дълъг живот. Поддържайте здравето и щастието на вашата котка с продуктите на Petsbro!

При Petsbro ние не предлагаме просто драскалки за котки, ние предлагаме цялостно решение за грижа за вашите домашни любимци. Ето защо трябва да изберете нас:

  • Широка гама от продукти: Ние имаме разнообразие които отговарят на всеки стил и предпочитание на котката ви.
  • Качество и издръжливост: Нашите драскалки са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълъг живот и издръжливост.
  • Промоции и специални предложения: Винаги предлагаме привлекателни и стойностни продукти, които позволяват нашите клиенти да пазаруват с увереност.
  • Евтини: Ние сме горди, че предлагаме конкурентни цени, които позволяват на всеки да си позволи качествени драскалки за котки.
  • Лесно поръчване и бърза доставка: Нашата уеб страница е лесна за навигация, а процесът на поръчка е бърз и удобен. Доставяме вашите стоки бързо и надеждно.
  • Клиентска поддръжка: Нашите клиенти са наш приоритет. Ние предоставяме професионална клиентска поддръжка, готова да отговори на вашите въпроси и да ви помогне.

Изберете Перфектната Драскалка за Котката си от Petsbro!

Не чакайте повече, за да осигурите на вашата котка най-доброто. Поръчайте сега от Petsbro и гарантирайте на вашата котка забавление и здравословно изостряне на ноктите. Пазарувайте умно и дарете на вашия домашен любимец драскалка, която ще обича и ползва дълги години напред!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки

,