Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Подложки за тоалетна за Котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Подложки за тоалетна за Котки от Petsbro

Поддържането на чистота в котешката тоалетна може да бъде истинско предизвикателство. Миризмите, разпръснатите частици и трудностите при почистването са само част от проблемите, с които се сблъскват собствениците на котки. Изборът на подходящи подложки за тоалетна е от съществено значение за осигуряване на удобство и хигиена както за вас, така и за вашата котка.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro разбираме важността на качествените подложки за тоалетна и предлагаме богат избор от висококачествени продукти, които ще ви помогнат да поддържате чистота и свежест в дома си. Ние продаваме продукти от водещи марки, гарантиращи ефективност и удобство.

Качествени подложки за тоалетна за котки

Бентонитови подложки

Нашите бентонитови подложки от марки като Monge, City Pets и Kitty Sand са известни със своите отлични абсорбиращи свойства. Те формират твърди буци при контакт с течности, което прави почистването бързо и лесно. Освен това, тези подложки ефективно неутрализират неприятните миризми.

Подложки от дърво и соя

В Petsbro предлагаме и подложки от дърво и соеви подложки, които са екологично чисти и безопасни за вашата котка. Продуктите на Love Pet и Record са направени от естествени материали, които са биоразградими и осигуряват отлична абсорбция и контрол на миризмите.

Силиконови подложки

Нашите силиконови подложки от марки като Zolux и Valenger са дълготрайни и икономични. Те абсорбират течностите бързо и ефективно, оставяйки котешката тоалетна суха и чиста. Тези подложки са лесни за поддръжка и осигуряват дълготрайна свежест.

Защо да изберете Petsbro?

  1. Висококачествени продукти: Всички подложки за тоалетна за котки, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Monge, City Pets, Kitty Sand, Love Pet, Record, Zolux, Valenger и Catterlitter, гарантиращи издръжливост и ефективност.
  2. Широка гама от продукти: Независимо дали предпочитате бентонит, дърво, соя или силикон, ние имаме подходящите продукти за вашите нужди.
  3. Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.
  4. Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите подложки за тоалетна за вашата котка.

Поръчайте вашите подложки за тоалетна за котки от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите чистота и удобство в котешката тоалетна с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на свежестта и хигиената в дома си на едно място.

Купете сега и осигурете най-добрата грижа за вашата котка!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки

,