Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Инструменти за изчеткване на вълна за котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Инструменти за изчеткване на вълна за котки от Petsbro

Поддържането на здравата и блестяща козина на вашата котка е предизвикателство. Космите, които се разпръскват по мебели и дрехи, заплетените възли и нуждата от редовно изчеткване са част от ежедневните грижи, които всеки собственик на котка трябва да осигури. Липсата на подходящи инструменти за изчеткване на вълна може да направи тази задача изключително трудна и времеемка.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro разбираме трудностите, пред които сте изправени, и затова предлагаме богат избор от висококачествени инструменти за изчеткване на вълна за котки. Нашите продукти са от най-добрите марки на пазара, което гарантира, че ще получите само най-доброто за вашата котка.

Качествени инструменти за изчеткване на вълна за котки

Valenger за котки

Нашите инструменти от Valenger са идеални за премахване на мъртвите косми и разплитане на възлите. Произведени в Китай, те са създадени с внимание към детайла и са изключително ефективни и лесни за използване.

Гребени за котки

Гребените са основни инструменти за поддържане на козината. Те помагат за разплитане на възлите и премахване на мъртвата козина. Нашите гребени от Valenger са изработени от висококачествени материали и са проектирани да бъдат нежни към кожата на вашата котка.

Четки за котки

Четките са незаменими за ежедневната грижа за козината. Те са подходящи за различни типове козина, като осигуряват гладка и блестяща козина без усилие. Четките от Valenger са ефективни и лесни за използване, като същевременно са нежни към кожата на вашата котка.

Ръкавици за изчеткване

Ръкавиците за изчеткване са иновативен продукт, който съчетава удобството и ефективността. Те позволяват нежно изчеткване и масажиране на кожата, което подобрява кръвообращението и здравето на козината. Ръкавиците от Valenger са изключително ефективни и лесни за използване.

Защо да изберете Petsbro?

  1. Висококачествени продукти: Всички инструменти за изчеткване на вълна, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Valenger, които гарантират издръжливост и ефективност.
  2. Удобство и лесна употреба: Нашите продукти са проектирани да бъдат лесни за използване и ефективни, което прави грижата за козината на вашата котка лесна и приятна.
  3. Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.
  4. Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите инструменти за вашата котка.

Поръчайте вашите инструменти за изчеткване на вълна за котки от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-добрата грижа за козината на вашата котка с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на здравата и красива козина на вашата котка на едно място.

Купете сега и осигурете най-добрата грижа за вашата котка!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки