Стремим се да ви предоставим най-качествените продукти за вашите домашни любимци, но ако по някаква причина трябва да замените или върнете артикул, ние сме тук, за да ви подкрепим.

Обмяна: Ако трябва да замените артикул с друг артикул, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти в рамките на 14 дни от покупката. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем с обмена на стоки. Моля, обърнете внимание, че артикулът трябва да бъде в оригиналното си състояние, неизползван и с всички оригинални етикети и опаковка. Обмените може да изискват допълнителна такса, ако новият артикул е с по-висока стойност, или ние ще ви възстановим разликата, ако новият артикул струва по-малко.

Връщане: Ако решите да върнете артикул, моля свържете се с нас в рамките на 14 дни от покупката. Ние ще оценим вашата заявка за връщане и ще ви предоставим инструкции за връщане. За да получите пълно възстановяване на сумата, артикулът трябва да е в оригиналното си, неизползвано състояние и да има всички оригинални етикети и опаковка. Моля, имайте предвид, че таксите за доставка и обработка не подлежат на възстановяване.

Процесът на замяна или връщане може да отнеме известно време, затова ви препоръчваме да се свържете с нас възможно най-скоро, за да можем да организираме процеса на връщане или замяна възможно най-бързо и ефективно.

Моля, обърнете внимание, че някои артикули могат да бъдат изключени от връщане или замяна поради хигиенни причини или съображения за безопасност.

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от повече информация относно процеса на замяна или връщане, нашият екип за обслужване на клиенти е тук, за да ви помогне.