Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Хранилки и поилки за Гризачи

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Хранилки и поилки за гризачи от Petsbro

Гризачите, като зайчета, хамстери и морски свинчета, се нуждаят от специализирани хранилки и поилки, които да осигуряват удобно и хигиенично хранене и пиене. Липсата на подходящи продукти може да доведе до разливане на храна и вода, което създава неудобства и хигиенни проблеми както за вас, така и за вашите малки любимци.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме широка гама от висококачествени хранилки и поилки за гризачи, които ще ви помогнат да осигурите най-добрите условия за хранене и пиене на вашите домашни любимци. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и дълготрайна употреба.

Качествени хранилки и поилки за гризачи

Купички за гризачи

Нашите купички за гризачи от марки като Nobby са изработени от висококачествени материали като керамика и пластмаса, осигурявайки стабилност и лесно почистване. Те се предлагат в различни размери - от 100 мл до 1000 мл, за да отговорят на нуждите на всички видове гризачи.

Поилки за гризачи

Поилките за гризачи от Nobby са проектирани да осигуряват постоянен достъп до прясна вода. Те се предлагат в различни материали, включително пластмаса и стъклена чаша, и в различни размери - от 125 мл до 769 мл, за да отговорят на нуждите на различни видове и размери гризачи.

Предимства на хранилките и поилките от Petsbro

  1. Висококачествени материали: Всички наши хранилки и поилки са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и лесно почистване.
  2. Разнообразие от размери: Предлагаме хранилки и поилки в различни размери, включително 100 мл, 125 мл, 150 мл, 177 мл, 250 мл, 355 мл, 500 мл, 769 мл и 1000 мл, за да отговорим на нуждите на всички видове гризачи.
  3. Безопасност и удобство: Продуктите ни са проектирани да бъдат стабилни и безопасни за използване, предотвратявайки разливането на храна и вода.

Защо да изберете Petsbro?

  • Висококачествени продукти: Всички хранилки и поилки за гризачи, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Nobby, които гарантират издръжливост и ефективност.
  • Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и хигиена при хранене и пиене.
  • Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите хранилки и поилки за вашите гризачи.
  • Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.

Поръчайте вашите хранилки и поилки за гризачи от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-добрите условия за хранене и пиене на вашите гризачи с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на хигиената и удобството на вашите малки любимци на едно място.

Купете сега и осигурете най-доброто за вашите гризачи!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки

,