Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Разходки и пътувания за гризачи

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Разходки и пътувания за гризачи от Petsbro

Грижата за вашите гризачи не се ограничава само до дома. Когато става въпрос за разходки и пътувания, важно е да осигурите безопасност, комфорт и удобство за вашите малки любимци. Липсата на подходящи аксесоари може да направи тези моменти стресиращи както за вас, така и за вашите гризачи.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме широка гама от висококачествени продукти за разходки и пътувания с гризачи, които ще направят тези моменти по-приятни и безопасни. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и дълготрайна употреба.

Качествени аксесоари за разходки и пътувания за гризачи

Нагръдници и поводи от Ferplast и Nobby

Нашите нагръдници и поводи от марки като Ferplast и Nobby са създадени с внимание към детайлите и са изработени от висококачествени материали като найлон, осигурявайки комфорт и сигурност за вашите гризачи. Те са идеални за разходки на открито, като гарантират, че вашите любимци ще бъдат безопасни и под контрол.

Видове продукти за разходки и пътувания

 1. Нагръдници за гризачи: Нагръдниците от Ferplast и Nobby са проектирани да бъдат удобни и сигурни, осигурявайки безопасност по време на разходките. Те са регулируеми и лесни за поставяне и сваляне.
 2. Поводи за гризачи: Поводите от Ferplast и Nobby са изработени от здрав найлон, което гарантира дълготрайна употреба и сигурност. Те са налични в различни дължини и цветове, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания.
 3. Транспортни чанти за гризачи: В нашия магазин ще намерите удобни и сигурни транспортни чанти, които осигуряват комфорт и безопасност при пътувания. Те са леки, удобни за носене и осигуряват добра вентилация.

Предимства на продуктите за разходки и пътувания от Petsbro

 1. Висококачествени материали: Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали като найлон, които осигуряват дълготрайна употреба и лесно почистване.
 2. Безопасност и комфорт: Продуктите ни са проектирани да бъдат безопасни и удобни за вашите гризачи, предотвратявайки стреса и дискомфорта по време на разходки и пътувания.
 3. Произведени в Европа: Аксесоарите, които предлагаме, са произведени в страни като Германия и Италия, което гарантира високо качество и безопасност.
 4. Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и сигурност за вашите гризачи.

Защо да изберете Petsbro?

 • Висококачествени продукти: Всички аксесоари за разходки и пътувания за гризачи, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Ferplast и Nobby, които гарантират издръжливост и ефективност.
 • Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и хигиена по време на разходки и пътувания.
 • Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите аксесоари за вашите гризачи.
 • Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.

Поръчайте вашите аксесоари за разходки и пътувания за гризачи от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-доброто удобство и безопасност за вашите гризачи с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на здравето и удобството на вашите малки любимци на едно място.

Купете сега и осигурете най-доброто за вашите гризачи!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки