Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Шампоани за гризачи

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Шампоани за гризачи от Petsbro

Поддържането на чистотата на гризачите е от съществено значение за тяхното здраве и благополучие. Гризачите, като зайчета, морски свинчета и хамстери, се нуждаят от специална грижа, за да запазят козината си чиста и здрава. Неподходящите продукти могат да доведат до кожни раздразнения и дискомфорт за вашите малки любимци.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме широка гама от висококачествени шампоани за гризачи, които ще ви помогнат да поддържате чистотата и здравето на вашите любимци. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и безопасност.

Качествени шампоани за гризачи

Héry - хипоалергични шампоани от Франция

Нашите шампоани от Héry са специално създадени за нежната кожа на гризачите. Произведени във Франция, тези хипоалергични шампоани са идеални за чувствителната кожа на вашите малки приятели. С обем от 125 мл, те са лесни за употреба и изключително ефективни.

Предимства на шампоаните Héry

  1. Хипоалергични формули: Шампоаните от Héry са създадени да бъдат нежни към кожата на вашите гризачи, без да предизвикват раздразнения или алергични реакции.
  2. Висококачествени съставки: Продуктите на Héry са изработени от натурални съставки, които осигуряват дълбоко почистване и подхранване на козината.
  3. Лесни за употреба: С удобния размер от 125 мл, шампоаните са лесни за нанасяне и изплакване, което прави банята на вашите гризачи бърза и ефективна.

Защо да изберете Petsbro?

  1. Висококачествени продукти: Всички шампоани за гризачи, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Héry, които гарантират издръжливост и ефективност.
  2. Безопасност и ефективност: Нашите продукти са специално формулирани да бъдат нежни към кожата на вашите гризачи, без да предизвикват раздразнения.
  3. Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.
  4. Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите продукти за вашите гризачи.

Поръчайте вашите шампоани за гризачи от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-добрата грижа за вашите гризачи с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на чистотата и здравето на вашите малки любимци на едно място.

Купете сега и осигурете най-добрата грижа за вашите гризачи!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки

,