Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Купи и поилки за котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Купи и поилки за котки в Petsbro - Онлайн магазин за домашни любимци

Добре дошли в Petsbro - вашият надежден партньор за всички нужди на вашата котка. Ние сме онлайн зоомагазинът, който предлага богат избор от купи и поилки за котки, наистина стойностни за вашите домашни любимци. Нашият приоритет е да предоставим на вашата котка удоволствие и комфорт, и сме горди да предложим най-качествените продукти на достъпни цени.

С Petsbro, вие получавате повече от просто купа и поилка за котки. Ние съчетаваме качество, удобство и разнообразие, за да удовлетворим всички нужди на вашата котка. Нашите продукти са подходящи както за малки котки, така и за големи породи. Със сигурност ще намерите перфектните решения за вашата котка в Petsbro.

Купи за котки и поилки:

Нашата гама от купи за домашен любимец включва разнообразни модели и размери, за да удовлетворим нуждите на всеки котка. От стилни и модерни дизайни до практични и функционални решения, вие ще намерите точно това, което търсите. Купите за котки в Petsbro са изработени от висококачествени материали, които са лесни за почистване и устойчиви на надрасквания. Вижте някои от нашите най-популярни модели:

  1. Купа за храна на котки с автоматично подаване: Тази интелигентна купа позволява автоматично подаване на храна, което е удобно и икономично за вас.
  2. Елегантни купи за вода с филтри: Нашите модерни купи с филтри осигуряват чиста и свежа вода за вашата котка през цялото време.
  3. Поилки: Поилките в Petsbro са създадени, за да гарантират, че вашия любимец винаги има достъп до прясна вода. Ние предлагаме различни видове поилки, включително:
  4. Автоматични поилки: Тези поилки автоматично пълнят съдовете с вода, когато нивото падне под определената стойност.
  5. Поилки със стилно дизайн: Нашите поилки не само са функционални, но и се вписват стилно в интериора на вашия дом.

Защо трябва да купите тук:

В Petsbro се грижим за вашата котка като наша собствена. Предоставяме най-добрите продукти за вашите домашни любимци, съчетани с изключително обслужване и гаранция за качество. Ето някои от предимствата, които получавате при пазаруване с нас:

  • Широк асортимент от купи и поилки за котки на най-популярните марки.
  • Качествени продукти, изработени от безопасни материали за вашата любимец.
  • Конкурентни цени, които позволяват на всеки да си позволи качествени аксесоари за своя домашен спътник.
  • Бърза доставка до вашия адрес.
  • Професионално обслужване и поддръжка, готови да ви помогнат при избора на най-подходящите продукти.

Поръчайте сега и дарете комфорт и удоволствие

Пазарувайте сега от Petsbro и осигурете на вашата котка купа и поилка, които си заслужава. Ние сме тук, за да ви предоставим най-доброто, защото вашата котка заслужава само най-доброто! Не пропускайте нашите специални предложения и продукти с отлично съотношение на цена и качество. Вие сте само няколко клика далеч от по-комфортен и щастлив живот за вашия домашен любимец.

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки