Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Клетки и волиери, заграждения за кучета

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Изберете перфектната клетка или волиера за вашия куче от Petsbro

Владете голямо куче и се нуждаете от подходящо оборудване за неговото удобство и безопасност? В Petsbro разбираме вашия стремеж към най-доброто за вашия четириног приятел и предлагаме широка гама от клетки, волиери и заграждения за кучета. От вътрешни клетки за домашни любимци до външни метални волиери за големи породи, ние предоставяме най-добрите продукти, които ще удовлетворят всички нужди на вашия куче.

Уникално предложение от Petsbro - осигурете комфорт и безопасност за вашия куче!

Когато става въпрос за избора на клетка или волиера за вашия домашен любимец, Petsbro се отличава с най-високото качество и разнообразие от продукти. Нашите готови клетки и волиери са предназначени както за вътрешна, така и за външна употреба и се предлагат на конкурентни цени. С надеждни метални клетки и качествени заграждения, ние сме вашият партньор за осигуряване на комфорт, безопасност и свобода на движение за вашия куче.

Изборът за вашия куче - клетки и волиери за всякакви нужди!

Petsbro предлага разнообразие от стоки в категорията "Клетки и Волиери, Заграждения за Кучета", включително:

 1. Клетки: Нашите клетки са подходящи както за малки, така и за големи породи. Изберете от различни размери и дизайни, които ще отговарят на нуждите на вашия куче.
 2. Волиери: За по-големите и активни кучета предлагаме волиери с високи и здрави метални конструкции, които предоставят простор и безопасност.
 3. Заграждения: За ограничаване на движението на вашия четириног приятел в двора или в дома ви, разгледайте нашите заграждения с различни височини и размери.

Защо сме най-добрият избор за клетки и волиери за кучета?

 1. Качество и Надеждност: Petsbro работи само с водещи производители на клетки и волиери, гарантирайки високо качество и дълготрайна употреба.
 2. Консултации и Съвети: Нашите експерти са тук, за да ви помогнат с избора на правилната клетка или волиера спрямо нуждите на вашия куче.
 3. Бърза и Надеждна Доставка: Получете вашите стоки бързо и сигурно, без забавяния.
 4. Конкурентни Цени: Ние предоставяме най-доброто качество на достъпни цени.

Поръчайте Сега и Осигурете Комфорт за Вашия Куче!

Не оставяйте кучето си без подходящо място за почивка и игра. Изберете клетка, волиера или заграждение от Petsbro и осигурете на вашия куче комфорт и безопасност. Поръчайте сега и се възползвайте от нашите специални оферти и консултации. Petsbro - вашето надеждно партньорство за всичко, което вашият куче заслужава.

Специални предложения и трикове за вашето куче:

Нашият ангажимент към вашите домашни любимци не спира с предоставянето на качествени продукти. Petsbro ви предлага няколко ценни съвета и трика, за да направите преживяването на вашият домашен любимец още по-приятно:

 1. Уютно Място за Почивка: Поставете мека и удобна подложка в клетката или волиерата на вашият домашен любимец, за да му предоставите уютно място за почивка след дългия ден на игра и разходка.
 2. Интересни Играчки: Подарете на вашия куче някои интересни играчки, които ще стимулират неговата активност и интелигенция.
 3. Разнообразна Храна: Осигурете балансирано и разнообразно хранене, което да отговаря на нуждите на вашето куче спрямо възраст, размер и активност.
 4. Социализация и Тренировка: Разглеждайте обучителните курсове и социални срещи, които могат да помогнат на вашия куче да бъде по-дисциплинирано и общително.

С Petsbro, вашето куче ще се наслаждава на оптимални условия и комфорт.

Марка

Размерът

Държава на производство

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки