Имаме удоволствието да ви предложим удобни условия за доставка и гъвкава система за плащане, за да направим пазаруването в Petsbro.bg възможно най-лесно и удобно за вас и вашите домашни любимци.

 

Доставка:

Доставяме в цяла България. Ние разбираме, че вашето време е ценно, поради което се стремим да гарантираме, че поръчките се обработват и изпращат бързо. Ние си сътрудничим с надежден логистичен партньор Speedy

Стандартна доставка: Предлагаме стандартна доставка, която обикновено отнема от 1 до 3 работни дни.

-Доставка до офис на Speedy: Стойността на тази доставка е 5 лв. След като поръчката ви бъде обработена, тя ще бъде изпратена до офис на Speedy. Можете да вземете поръчката си от там в удобно за Вас време.

-Доставка до посочен адрес: Ако предпочитате доставка до посочен адрес сме готови да предложим тази опция за 7 лв. Вашата поръчка ще бъде доставена директно до вашата врата на посоченото място.

Безплатна доставка:

-Предлагаме и безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 

Плащане:

Ние приемаме различни методи на плащане, за да отговорим на вашите предпочитания:

  1. Онлайн плащане: Можете да плащате онлайн с кредитни или дебитни карти. Приемаме всички основни банкови карти като Visa, MasterCard и други. Нашата система за онлайн разплащания е защитена от най-съвременни технологии за криптиране, за да гарантира сигурността на вашите плащания.
  2. Наложен платеж: Предоставяме опция за наложен платеж. Можете да заплатите поръчката в брой или с кредитна карта в момента на получаване. Моля, имайте предвид, че наложеният платеж може да включва допълнителна такса за обработка от логистичната компания.

 

Моля, имайте предвид, че всички цени на нашия уебсайт са в български лева (BGN) и всички плащания трябва да се извършват в тази валута.

Ние се стремим да предоставим различни опции за плащане, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Изберете най-удобния за вас начин на плащане при поръчка.

Ако имате допълнителни въпроси относно доставката и плащането, нашият екип за поддръжка винаги е готов да ви помогне. Свържете се с нас чрез предоставените данни за контакт и ние ще се радваме да ви помогнем при всякакви въпроси, свързани с вашата поръчка.

Благодарим Ви, че избрахте Petsbro.bg! Оценяваме вашето доверие и очакваме с нетърпение да обслужим вас и вашите домашни любимци.