Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Игри и развлечения за котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Игри и развлечения за котки от Petsbro

Котките са игриви същества, които се нуждаят от ежедневни занимания и развлечения, за да останат здрави и щастливи. Липсата на подходящи играчки и аксесоари може да доведе до скука и нежелано поведение. Важно е да осигурите на вашата котка подходящи занимания, които да я стимулират умствено и физически.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro разбираме нуждите на вашата котка и предлагаме широка гама от продукти за игри и развлечения, които ще я задържат ангажирана и щастлива. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и дълготрайна употреба.

Качествени играчки и аксесоари за котки

Играчки за лакомства и звукови играчки

Нашите играчки за лакомства от марки като Ferplast и Dubex са идеални за стимулиране на ума и тялото на вашата котка. Те предлагат забавен начин за раздаване на лакомства, като същевременно насърчават активността. Звуковите играчки от Nobby и Flamingo привличат вниманието на вашата котка със своите звуци, осигурявайки дълготрайно забавление.

Играчки от коча трева и лазерни играчки

Играчките от коча трева са любими на котките заради аромата, който ги стимулира и привлича. В Petsbro предлагаме разнообразие от такива играчки от марки като Georplast и Pet Nova. Лазерните играчки са отличен начин за поддържане на физическата активност на вашата котка, като осигуряват безкрайни часове забавление.

Образователни и пълнени играчки

Нашите образователни играчки от Record и Zolux са създадени да стимулират интелекта на вашата котка, насърчавайки решаването на проблеми и ловки манипулации. Пълнените играчки от Valenger са меки и подходящи за гушкане, като същевременно предлагат забавление и комфорт.

Дразнители и топки

В Petsbro предлагаме разнообразие от дразнители и топки, които са идеални за активни игри. Тези продукти осигуряват физическо натоварване и стимулират естествените ловни инстинкти на вашата котка.

Защо да изберете Petsbro?

  1. Висококачествени продукти: Всички играчки и аксесоари за котки, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Ferplast, Nobby, Dubex, Flamingo, Georplast, Pet Nova, Record, Zolux и Valenger, които гарантират издръжливост и ефективност.
  2. Разнообразие и забавление: Нашите продукти предлагат разнообразие от игри и занимания, които да задоволят всяка котка, осигурявайки й дълготрайно забавление и стимулиране.
  3. Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.
  4. Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите играчки за вашата котка.

Поръчайте продуктите за игри и развлечения за котки от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-доброто забавление за вашата котка с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за игрите и забавлението на вашата котка на едно място.

Купете сега и осигурете най-доброто забавление за вашата котка!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки