Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Стоматологични и орални грижи за Котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Стоматологични и орални грижи за Котки от Petsbro

Поддържането на добрата устна хигиена на вашата котка е от съществено значение за нейното общо здраве и благополучие. Без подходящи стоматологични продукти, котките са подложени на риск от развитие на зъбен камък, гингивит и други орални проблеми, които могат да доведат до болка и дискомфорт. Редовната грижа за зъбите е важна, но може да бъде трудна без правилните инструменти.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме разнообразие от висококачествени стоматологични и орални продукти за котки, които ще ви помогнат да поддържате здравето на зъбите и венците на вашата котка. Ние продаваме продукти от най-добрите марки, гарантирайки ефективност и безопасност.

Качествени стоматологични продукти за котки

Четки за зъби и пасти

Нашите четки за зъби от марки като Nobby и Flamingo са идеални за редовно почистване на зъбите на вашата котка. Те са специално проектирани да достигат всички части на устата, осигурявайки ефективно почистване и премахване на зъбния камък.

Течности за орална хигиена

В Petsbro предлагаме различни течности за орална хигиена, които са лесни за използване и ефективни в борбата с бактериите и лошия дъх. Тези продукти са безопасни и нежни към зъбите и венците на вашата котка, осигурявайки дълготраен свеж дъх и здрави зъби.

Защо да изберете Petsbro?

  1. Висококачествени продукти: Всички стоматологични и орални продукти за котки, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Nobby и Flamingo, гарантирайки издръжливост и ефективност.
  2. Произведени в Белгия и Германия: Продуктите, които предлагаме, са произведени в страни с високи стандарти за качество като Белгия и Германия, осигурявайки ви най-доброто за вашата котка.
  3. Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.
  4. Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите продукти за вашата котка.

Поръчайте вашите стоматологични продукти за котки от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да поддържате устната хигиена на вашата котка с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на здравето и свежестта на зъбите на вашата котка на едно място.

Купете сега и осигурете най-добрата грижа за устната хигиена на вашата котка!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки

,