Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Витамини и добавки за птици

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Витамини и добавки за птици от Petsbro

Поддържането на здравето и жизнеността на вашите птици изисква осигуряване на балансирана диета, богата на необходимите витамини и минерали. Липсата на подходящи витамини и добавки може да доведе до здравословни проблеми като слаб имунитет, лошо оперение и намалена енергия. За да гарантирате оптималното здраве на вашите пернати приятели, е важно да включите висококачествени витамини и добавки в тяхната диета.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме широка гама от висококачествени витамини и добавки за птици, които ще помогнат да поддържате вашите домашни любимци в отлично здраве. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и ефективност.

Качествени витамини и добавки за птици

Продукти от Nobby и Velbecia

Нашите витамини и добавки от марки като Nobby и Velbecia са изработени с внимание към детайлите и съдържат всички необходими хранителни вещества за поддържане на оптимално здраве на вашите птици. Те са създадени да осигурят необходимите витамини и минерали, които може да липсват в ежедневната диета на вашите птици.

Видове витамини и добавки

 1. Кост от сепия: Костите от сепия от Nobby и Velbecia са богати на калций и други минерали, които подпомагат здравината на костите и перушината на вашите птици. Те са налични в различни размери като 94 гр, 115 гр и 140 гр.
 2. Минерален камък: Минералните камъни са важни за поддържането на доброто здраве на птиците, осигурявайки им необходимите минерали и помагайки за поддръжката на клюна. Те са лесни за поставяне в клетката и осигуряват дълготрайна употреба.
 3. Течни витамини: Течните витамини от Velbecia са лесни за добавяне към водата или храната на вашите птици, осигурявайки бързо усвояване и ефективност. Те са налични в удобни опаковки от 30 мл.

Предимства на витамините и добавките от Petsbro

 1. Висококачествени съставки: Всички наши продукти са изработени от висококачествени съставки, които осигуряват дълготрайна употреба и лесно усвояване.
 2. Здраве и жизненост: Продуктите ни са проектирани да бъдат безопасни и ефективни за вашите птици, подпомагайки тяхното здраве и жизненост.
 3. Произведени в Европа: Витамините и добавките, които предлагаме, са произведени в Германия и Франция, което гарантира високо качество и безопасност.
 4. Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и ефективност при поддръжката на здравето на вашите птици.

Защо да изберете Petsbro?

 • Висококачествени продукти: Всички витамини и добавки за птици, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Nobby и Velbecia, които гарантират издръжливост и ефективност.
 • Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и хигиена при поддръжката на здравето на вашите птици.
 • Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите витамини и добавки за вашите птици.
 • Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.

Поръчайте вашите витамини и добавки за птици от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-доброто за вашите птици с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на здравето и удобството на вашите пернати приятели на едно място.

Купете сега и осигурете най-доброто за вашите птици!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки