Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Кондиционери и спрейове за Кучета

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Кондиционери и спрей за кучета: поддържайте вашия пушист приятел в оптимално състояние с Petsbro

Както собствениците на кучета знаят, поддръжката на домашния любимец включва грижи за тяхната кожа и козина. Но понякога домашният комфорт може да страда от неприятни миризми, суха кожа или затруднено разресване на козината. Спрейовете, балсамите и дезодорантите за кучета са незаменими помощници в решаването на тези проблеми. Petsbro ви предоставя най-добрите продукти от тази категория, гарантирайки здраве и комфорт за вашите четириноги приятели.

С Petsbro, вие имате възможността да избирате от широка гама от кондиционери, спрейове и дезодоранти за кучета, които се грижат за здравето и благополучието на вашия домашен спътник. Нашите продукти са подбрани с внимание към най-високите стандарти на качество и безопасност.

Спрейове за кучета: освежете и защитете козината на вашия любимец

Спрейовете за кучета, предлагани от Petsbro, са специално формулирани, за да освежават и поддържат кожата и козината на вашето куче в перфектно състояние. С тях можете да се справите с неприятните миризми, да улесните разресването на козината и да предпазите кучето си от нарушения на кожата.

Балсам за кучета: интензивна грижа за здрава и мека кожа

Кожата на кучетата се нуждае от подходяща грижа, особено при честите прогулки и игри. Нашите балсами за кучета са обогатени със съставки, които овлажняват, подхранват и поддържат кожата здрава и мека. Подарете на вашето куче нежността, която заслужава.

Дезодорант за кучета: освежете и защитете

С дезодоранта за кучета от Petsbro, можете да се погрижите за свежестта и хигиената на вашия любимец. Нашите продукти не само освежават, но и предпазват кучетата от неприятни миризми, осигурявайки им по-дълготрайно чистота.

Petsbro се отличава с богат асортимент от продукти за кучета и предлага редица предимства на своите клиенти:

  • Гарантирано високо качество на продуктите.
  • Промоционални оферти и специални цени за постоянни клиенти.
  • Сертификати за безопасност и качество на всички продукти.
  • Бърза и надеждна доставка до вашия дом.
  • Професионални съвети и трикове за грижа за кучета на нашия уебсайт.

Изберете най-доброто за вашия пушист приятел!

Не изоставяйте грижите за вашето куче на случайността. Пазете го здраво и щастливо с продуктите за грижа от Petsbro. Поръчайте сега и осигурете комфорт и благополучие на вашия домашен любимец с най-доброто, което има на пазара. За всякакви въпроси или съвети, не се колебайте да се свържете с нас. Вашето куче заслужава най-доброто, а Petsbro е тук, за да го предостави. 

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки