Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Разходки и пътувания за птици

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Разходки и пътувания за птици от Petsbro

Когато става въпрос за разходки и пътувания с вашите птици, безопасността и удобството са от съществено значение. Липсата на подходящи аксесоари може да доведе до стрес и неудобства както за вас, така и за вашите пернати приятели. Необходимостта от надеждни и удобни продукти е ключова за безпроблемните разходки и пътувания.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме широка гама от висококачествени продукти за разходки и пътувания с птици, които осигуряват максимална безопасност и комфорт. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и дълготрайна употреба.

Качествени аксесоари за разходки и пътувания за птици

Чанти за птици от Dubex

Нашите чанти за птици от марката Dubex са изработени с внимание към детайлите, за да осигурят максимален комфорт и безопасност за вашите птици по време на пътуванията. Те са налични в различни размери и цветове, включително черен, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Видове аксесоари за разходки и пътувания

 1. Транспортни чанти: Чантите от Dubex са проектирани да бъдат удобни и сигурни за вашите птици по време на пътувания. Те са изработени от висококачествени материали и предлагат добра вентилация и видимост за птиците.
 2. Нагръдници и поводи: В нашия асортимент ще намерите също така и нагръдници и поводи, които осигуряват безопасност и контрол по време на разходки на открито.
 3. Аксесоари за комфорт: Нашите аксесоари включват меки подложки и играчки, които правят пътуването по-приятно за вашите птици.

Предимства на продуктите за разходки и пътувания от Petsbro

 1. Висококачествени материали: Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна употреба и лесно почистване.
 2. Безопасност и комфорт: Продуктите ни са проектирани да бъдат безопасни и удобни за вашите птици, предотвратявайки стреса и дискомфорта по време на разходки и пътувания.
 3. Произведени в Турция: Аксесоарите, които предлагаме, са произведени в Турция, което гарантира високо качество и безопасност.
 4. Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и сигурност за вашите птици.

Защо да изберете Petsbro?

 • Висококачествени продукти: Всички аксесоари за разходки и пътувания за птици, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Dubex, които гарантират издръжливост и ефективност.
 • Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и хигиена по време на разходки и пътувания.
 • Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите аксесоари за вашите птици.
 • Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.

Поръчайте вашите аксесоари за разходки и пътувания за птици от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-доброто удобство и безопасност за вашите птици с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на здравето и удобството на вашите пернати приятели на едно място.

Купете сега и осигурете най-доброто за вашите птици!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки

,