Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Домашен комфорт за котки

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Домашен комфорт за котки от Petsbro

Вашата котка заслужава най-доброто, когато става въпрос за удобство и уют в дома. Често срещан проблем за собствениците на котки е намирането на подходящите продукти, които да осигурят максимален комфорт за техния домашен любимец. Без правилните аксесоари, котките могат да се чувстват неспокойни и неудобни, което може да доведе до стрес и нежелано поведение.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro разбираме нуждите на вашата котка и предлагаме широка гама от продукти за домашен комфорт, които ще направят живота на вашия любимец по-приятен и удобен. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и дълготрайна употреба.

Качествени продукти за домашен комфорт за котки

Легла и матраци за котки

Нашите легла и матраци от марки като Nobby, Dubex и Flamingo осигуряват мекота и топлина за вашата котка. Те са изработени от висококачествени материали и предлагат различни дизайни, които да паснат на интериора на вашия дом.

Къщички и дивани за котки

В Petsbro предлагаме разнообразие от къщички и дивани за котки от марки като Georplast и Record. Тези продукти предоставят уютно място за почивка и игра, където вашата котка може да се чувства в безопасност и комфорт.

Автоматични хранилки и поилки

Нашите автоматични хранилки и поилки от Zolux и Flamingo гарантират, че вашата котка винаги ще има достъп до прясна храна и вода, дори когато не сте у дома. Тези устройства са лесни за използване и поддръжка, осигурявайки постоянен комфорт за вашия домашен любимец.

Фонтани за пиене и филтри

Фонтаните за пиене от Zolux и Nobby осигуряват свежа и чиста вода за вашата котка, стимулирайки я да пие повече вода, което е важно за нейното здраве. Включените филтри гарантират, че водата винаги ще бъде чиста и безопасна.

Купички, лъжици и лопатки

Нашите купички, лъжици и лопатки от Georplast и Record са практични и лесни за почистване, осигурявайки хигиенична среда за хранене на вашата котка. Те са изработени от устойчиви материали, които гарантират дълготрайна употреба.

Защо да изберете Petsbro?

  1. Висококачествени продукти: Всички продукти за домашен комфорт, предлагани от Petsbro, са от водещи марки като Nobby, Dubex, Flamingo, Georplast, Record и Zolux, които гарантират издръжливост и ефективност.
  2. Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от дизайни и функции, които да отговорят на всички нужди на вашата котка и да се впишат в интериора на вашия дом.
  3. Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.
  4. Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите продукти за вашата котка.

Поръчайте продуктите за домашен комфорт за котки от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-добрия комфорт за вашата котка с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за уюта и удобството на вашия любимец на едно място.

Купете сега и осигурете най-добрия комфорт за вашата котка!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки