Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Хранилки и поилки за птици

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Хранилки и поилки за птици от Petsbro

Правилното хранене и хидратация са от съществено значение за здравето и благосъстоянието на вашите птици. Липсата на подходящи хранилки и поилки може да доведе до недохранване и дехидратация, което да повлияе негативно на здравето им. За да осигурите най-добрите условия за вашите пернати приятели, е важно да изберете качествени продукти, които ще улеснят храненето и хидратацията.

Решението е при нас - Petsbro!

В Petsbro предлагаме широка гама от висококачествени хранилки и поилки за птици, които ще помогнат да поддържате вашите домашни любимци здрави и щастливи. Ние продаваме продукти от водещи марки, което гарантира високо качество и дълготрайна употреба.

Качествени хранилки и поилки за птици

Продукти за хранене и хидратация

Нашите хранилки и поилки са изработени от висококачествени материали като неръждаема стомана и пластмаса, които осигуряват дълготрайна употреба и лесно почистване. Те са налични в различни размери и модели, за да отговорят на нуждите на различни видове птици.

Видове хранилки и поилки

 1. Хранилки от неръждаема стомана: Хранилките от неръждаема стомана са здрави и устойчиви на корозия, което ги прави идеални за дълготрайна употреба. Те са лесни за почистване и осигуряват хигиенична среда за хранене.
 2. Пластмасови хранилки: Пластмасовите хранилки са леки и удобни за използване. Те са налични в различни размери като 60 мл, 70 мл, 120 мл, 130 мл, 200 мл, 300 мл, 400 мл и 600 мл, за да отговорят на различните нужди на вашите птици.
 3. Поилки за птици: Поилките осигуряват чиста и прясна вода за вашите птици. Те са лесни за почистване и могат да се монтират удобно в клетката.
 4. Инкубатори и допълнителни аксесоари: Инкубаторите са важни за размножаването и отглеждането на младите птици, осигурявайки оптимални условия за инкубация.

Предимства на хранилките и поилките от Petsbro

 1. Висококачествени материали: Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна употреба и лесно почистване.
 2. Безопасност и комфорт: Продуктите ни са проектирани да бъдат безопасни и удобни за вашите птици, предотвратявайки стреса и дискомфорта.
 3. Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и комфорт за вашите птици.
 4. Естетика и функционалност: Продуктите ни са не само функционални, но и естетично привлекателни, добавяйки стил към клетката на вашите птици.

Защо да изберете Petsbro?

 • Висококачествени продукти: Всички хранилки и поилки за птици, предлагани от Petsbro, са от водещи марки, които гарантират издръжливост и ефективност.
 • Разнообразие и удобство: Нашите продукти предлагат разнообразие от опции за различни нужди и предпочитания, осигурявайки удобство и хигиена в клетката.
 • Отлично обслужване на клиенти: Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с всякакви въпроси и консултации относно избора на най-подходящите хранилки и поилки за вашите птици.
 • Конкурентни цени и промоции: В Petsbro редовно предлагаме специални предложения и отстъпки, които правят покупката на нашите продукти още по-изгодна.

Поръчайте вашите хранилки и поилки за птици от Petsbro днес!

Не пропускайте възможността да осигурите най-доброто удобство и комфорт за вашите птици с висококачествени продукти от Petsbro. Посетете нашия онлайн зоомагазин и открийте всичко необходимо за поддържане на здравето и удобството на вашите пернати приятели на едно място.

Купете сега и осигурете най-доброто за вашите птици!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки