Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Monge

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Monge - храна за кучета, за котки, лакомства и подложки за тоалетна

Добре дошли в Petsbro – вашият онлайн магазин, където любовта към домашните любимци се превръща в качествени продукти за тяхното ежедневие. Нашата мисия е да осигурим на вашите кучета и котки не само храна, но и радост чрез вкусни лакомства и удобни аксесоари. Представяме ви нашата внимателно подбрана гама от продукти Monge – перфектният избор за вашите любимци!

Здравословно хранене с Monge

Суха храна за кучета Monge

Нашата суха храна за кучета от Monge е идеална за осигуряване на балансирана диета. Съчетава в себе си всички необходими хранителни елементи, за да поддържа вашето куче здраво, енергично и с блестяща козина. Подходяща е за всички породи и възрасти.

Мокра храна за кучета Monge

За любителите на мократа храна, нашата гама от продукти Monge предлага разнообразие от вкусове. Тази храна е богата на протеини и лесно смилаема, като по този начин осигурява всичко необходимо за доброто здраве на вашето куче.

Мокра храна за котки Monge

И не забравяйте за вашите мъркащи приятели! Мократа храна за котки Monge е специално формулирана, за да отговаря на техните уникални хранителни нужди. Със своята ароматна текстура и разнообразие от вкусове, тази храна е истински празник за всяка котка.

Щастливи моменти с лакомства

Лакомства и кокали Monge

Не забравяйте да поглезите вашите кучета с вкусни лакомства и кокали от Monge. Те не само ще зарадват вашето куче, но и ще помогнат за поддържането на здрави зъби и дъвкателна мускулатура.

Удобство за всеки ден

Подложки за тоалетна Monge

Подложките за тоалетна Monge са още един незаменим продукт от нашата гама. Те са удобни, хигиенични и лесни за употреба, което ги прави идеални за обучение на кученца или за употреба в дома.

Посетете нашия онлайн магазин Petsbro и открийте всичко необходимо за щастливия живот на вашите домашни любимци. Ние вярваме, че всеки ден с тях може да бъде специален!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки