Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Мокра храна за котки Purina Pro Plan

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Грижа за доброто състояние на вашата котка: пътят към перфектното хранене чрез качествена мокра храна Purina Pro Plan

Правилното хранене играе решаваща роля за здравето и благосъстоянието на нашите котки. Мократа храна е един от вариантите, които могат да осигурят на вашия домашен любимец всички необходими хранителни вещества, като същевременно задоволяват естествените му гастрономически предпочитания.

Защо да изберете мокра храна Purina Pro Plan?

Мократа храна за котки се избира заради високото си съдържание на влага, което спомага за поддържане на оптимални нива на хидратация и може да бъде особено полезно за котки, склонни към проблеми с пикочните пътища. Освен това храната често е предпочитана от котките заради вкуса и текстурата си, които са близки до естествената храна.

Какво представлява мократа храна за котки?

Мократа храна е храна с високо съдържание на вода (обикновено над 70%), която включва месни и рибни съставки, зеленчуци и добавки. Тя се предлага опакована в кутии, торбички или чинии за по-лесна употреба и запазване на продукта.

Предимства и потенциални рискове

Ползите включват поддържане на хидратация, предотвратяване на камъни в пикочния мехур и бъбреците и задоволяване на вкусовите предпочитания на котките. Рисковете могат да включват по-високата цена в сравнение със сухата храна и необходимостта храната да се консумира в кратък срок след отварянето на опаковката, за да се избегне развалянето ѝ.

Практически съвети за хранене

  • Осигурете на котката си достъп до прясна и чиста вода по всяко време.
  • Съхранявайте отворените опаковки с мокра храна в хладилника и ги използвайте в рамките на 24 часа.
  • Следете за порционирането на храната в съответствие с препоръките на производителя и нуждите на вашата котка.

Как да изберете най-добрата мокра храна за вашата котка

Когато избирате храна, обърнете внимание на качеството и състава на продукта. Предпочитайте храни, в които като основни съставки са посочени месо, птици или риба, като например Purina Pro Plan Избягвайте продукти с високо съдържание на зърнени култури и изкуствени добавки. При избора на храна вземете предвид възрастта, породата, степента на активност и здравословното състояние на котката си.

Изборът е ваш: хранете я правилно!

Изборът на храна за вашата котка е въпрос както на вкус, така и на здраве. Качествената мокра храна Purina Pro Plan може значително да подобри качеството на живот на вашата котка, като ѝ осигурява основни хранителни вещества и поддържа доброто ѝ здраве. Важно е да запомните, че дори най-добрата храна трябва да се комбинира с внимание и грижа към индивидуалните нужди на вашата котка. Редовните консултации с ветеринарния лекар, внимателното наблюдение на реакцията на котката към нови храни и адаптирането на диетата към променящите се нужди ще ви помогнат да осигурите дълъг и щастлив живот на котката си. В крайна сметка изборът на подходяща диета е израз на вашата любов и загриженост за доброто състояние на котката ви.

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки