Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Héry

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Открийте перфектната грижа за вашия домашен любимец с Héry от Petsbro

В Petsbro, ние знаем, че вашият домашен любимец заслужава само най-доброто. С гамата продукти на Héry, ние предлагаме висококачествена грижа, съчетана с лукс и комфорт за вашите четириноги приятели.

Шампоани за всеки тип козина

В Petsbro разбираме, че грижата за козината на вашия домашен любимец е важна част от ежедневието. Затова предлагаме специализирани шампоани от Héry, които са съобразени с различните типове козина. Независимо дали вашето куче или котка имат чувствителна кожа, дълга или къса козина, нашите шампоани гарантират нежно и ефективно почистване, оставяйки козината мека и блестяща.

Кондиционери и спрейове за здрава козина

Допълнете грижата за козината с нашите кондиционери и спрейове от Héry. Те са перфектни за предотвратяване на заплитане и улесняване на разресването. Нашият асортимент включва продукти за всеки тип козина, като осигурява не само блясък, но и здравина. С тези продукти, вашето любимо животно ще изглежда не само добре, но и ще се чувства страхотно.

Продукти за всестранна грижа

В Petsbro знаем, че грижата за домашен любимец изисква повече от просто къпане. Предлагаме широка гама от продукти за грижа на Héry, които включват измиващи спрейове, кремове за лапи и много други. Те са създадени, за да осигурят пълна грижа за вашите четириноги приятели и да поддържат тяхното здраве и хигиена на високо ниво.

Парфюми и одеколони за освежаване

Завършете грижата за вашия домашен любимец с изтънчените парфюми и одеколони от Héry. Те са специално формулирани за животни и са безопасни за употреба, като придават свеж и дълготраен аромат. Перфектни са за използване между къпанията или за специални случаи.

В Petsbro, ние сме посветени на предоставянето на висококачествени продукти за грижа за вашите домашни любимци. Разгледайте нашия асортимент от продукти Héry и открийте всичко необходимо, за да поддържате вашите любимци щастливи, здрави и красиви.

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки