Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Gemon

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Gemon - храна за кучета, за котки

От името на екипа на Petsbro, ние сме вълнувани да ви представим най-новите предложения от нашия онлайн магазин. Нашата мисия е да подкрепяме здравето и щастието на вашите четириноги приятели с висококачествени продукти. Днес ще разгледаме една особено специална марка - Gemon, и нейните върхови предложения за храна за кучета и котки.

Gemon: качество и грижа за Вашите кучета

Суха храна за кучета

Сухата храна за кучета от Gemon е създадена с мисъл за всестранните нужди на вашето куче. Богата на протеини и със специално подбрани витамини, тази храна гарантира не само вкусно изживяване за вашето куче, но и поддържа тяхното здраве на високо ниво. Изберете между разнообразни вкусове и размери, подходящи за всички породи.

Мокра храна за кучета

Нашата мокра храна за кучета от Gemon е създадена да предложи балансирана и вкусна диета. С комбинация от месо, зеленчуци и нежни сосове, тази храна е идеална за кучета с чувствителен стомах или специфични хранителни нужди. Предлага се в удобни опаковки, които гарантират свежест и качество.

Gemon: оптимално хранене за Вашите котки

Суха храна за котки

Сухата храна за котки от Gemon е разработена да отговори на високите изисквания на всеки котешки гурме. Богата на месо и със съответните минерали и витамини, тя подпомага здравето на козината, очите и общото физическо състояние на вашата котка. Изберете между различни пакети и аромати, за да намерите перфектния вкус за вашата котка.

Мокра храна за котки

Мократа храна за котки от Gemon предлага уникален вкус и качество. Приготвена с пресни съставки и обогатена с витамини, тази храна е идеален избор за котки с изискан вкус. Всяка опаковка е гаранция за свежест и поддържа оптималното здраве на вашата котка.

Заключение: здраве и щастие с Petsbro

В Petsbro се стремим да предложим най-доброто за вашите домашни любимци. Gemon е една от марките, на които се доверяваме и препоръчваме. Благодарение на внимателно подбраните съставки и разнообразието от продукти, Gemon стои на върха на предпочитанията за храна за домашни любимци. Посетете нашия онлайн магазин, за да разгледате пълната гама от продукти Gemon и да намерите идеалната храна за вашето куче или котка. Вие сте само на един клик разстояние от щастливи и здрави домашни любимци с Petsbro!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки