Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Ferplast

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Открийте перфектния аксесоар за Вашия домашен любимец с Ferplast!

Здравейте, любители на животни! В Petsbro разбираме, че вашият домашен любимец е повече от просто животно – той е член на семейството. Ето защо сме горди да ви представим нашата специална селекция от аксесоари Ferplast, които са идеални за всеки любимец. Нека да разгледаме заедно какво предлагаме!

Автоматични поводи: свобода и контрол в едно

Автоматичният повод е задължителен аксесоар за всеки собственик на куче. Нашите автоматични поводи Ferplast осигуряват на Вашия любимец свободата да се движи свободно, докато вие запазвате пълен контрол. Те са здрави, надеждни и лесни за употреба, което ги прави идеални за ежедневни разходки.

Нашийници: стил и сигурност

Изборът на правилния нашийник е важен за комфорта и безопасността на Вашия домашен любимец. Нашите нашийници Ferplast са проектирани с мисъл за дълготрайност и удобство. Те са изработени от висококачествени материали и са налични в различни размери и цветове, за да отговарят на индивидуалните нужди на вашия четириног приятел.

Поводи и нагръдници: удобство при разходка

Нашият асортимент от поводи и нагръдници Ferplast е създаден, за да осигури максимален комфорт както за вас, така и за вашия любимец по време на разходка. Разнообразието от дизайни и материали гарантира, че ще намерите идеалния продукт, който отговаря на стила и потребностите на вашия любимец.

Намордници: безопасност и спокойствие

За собствениците на кучета, които искат да осигурят допълнителна безопасност в публични пространства, предлагаме разнообразие от намордници Ferplast. Те са изработени така, че да бъдат удобни за Вашия домашен любимец, като едновременно с това осигуряват безопасност и спокойствие за околните.

Лакомства и кокали: заслужена награда

Всеки домашен любимец обича да бъде награден! Нашият избор на лакомства и кокали Ferplast е перфектният начин да покажете любовта си към вашия четириног приятел. Те са вкусни, здравословни и идеални за обучение или просто като знак на внимание.

Драскалки: незаменим аксесоар за всеки котешки приятел

Драскалките не са само забавление за вашата котка, те са съществена част от нейното ежедневие. Драскалките Ferplast са проектирани да удовлетворяват естествения инстинкт на котките да драскат, като същевременно предпазват мебелите ви от нежелани следи. Те са изработени от издръжливи материали и се предлагат в различни размери и форми, за да се впишат идеално във вашия дом.

Тоалетни, памперси, аксесоари: хигиена и удобство

Поддържането на чистотата и хигиената на Вашия домашен любимец е важно. Затова в Petsbro предлагаме разнообразие от тоалетни, памперси и други аксесоари Ferplast, които улесняват този процес. Нашият асортимент включва продукти, които са лесни за почистване, удобни за употреба и са проектирани да осигурят максимален комфорт на Вашия любимец.

Защо да изберете Ferplast от Petsbro?

Ние в Petsbro вярваме, че качеството и доверието са ключови при избора на продукти за Вашите домашни любимци. Продуктите Ferplast са синоним на иновации, дълготрайност и комфорт. Освен това, ние сме тук, за да Ви помогнем с всякакви въпроси и нужди, свързани с поддръжката и грижата за Вашия любимец. Нашата цел е да осигурим пълноценен и щастлив живот на вашия домашен любимец, като предоставим най-добрите продукти на пазара.

В Petsbro се гордеем с нашето разнообразие от продукти Ferplast, които са идеални за всеки вид и размер домашен любимец. Посетете нашия онлайн магазин и открийте всичко, от което се нуждае Вашият любимец, за да бъде здрав, щастлив и активен. С Ferplast, вие избирате качество и иновация за Вашия най-добър приятел!

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки