Пожелания
Добавете продукти към списъка с желания
Обичайте домашните си любимци като своите братя - с Petsbro!
Работно време:

Пон-Пет:    08:00–18:00

Съб:           09:00–16:00

0

Beduco

Сортиране:
по популярност първо по-евтино първо по-скъпо по име първо нови

Beduco - Вашият партньор в грижата за домашните любимци

Добре дошли в Petsbro, където вашите пернати и пухкави приятели са наш приоритет. Ние разбираме, че всеки домашен любимец има свои уникални нужди, особено когато става въпрос за хранене. Затова сме развълнувани да ви представим нашата последна колекция от Beduco - висококачествена храна и лакомства, които ще донесат здраве и радост на вашите малки приятели.

Храна за папагали: цветни и здрави

Папагалите не само че са изключително умни, но и се нуждаят от балансирана диета, за да поддържат своите ярки пера. Нашата храна за папагали Beduco е създадена с мисълта за тяхното здраве, като съчетава семена, плодове и витамини.

Храна за канарчета: мелодия във всяка хапка

Канарчетата, тези малки музикални чудеса, също имат нужда от специално внимание. Beduco предлага специализирана храна за канарчета, която поддържа тяхното добро настроение и здраве.

Лакомства: празник за всяко животно

Какво е животът без малко сладко? Нашите лакомства от Beduco са перфектният начин да покажете любовта си към любимците си. От хрупкави бисквити до меки и сочни плодове, имаме нещо за всеки вкус.

Храна за хамстери: енергия и здраве

Хамстерите са малки, но изискват много енергия. Нашата храна за хамстери Beduco е създадена да отговори на техните енергийни нужди и да поддържа тяхното здраве на високо ниво.

Храна за морски свинчета: витамини за дълъг живот

Морските свинчета са известни с тяхната нужда от витамин C. Включете Beduco в тяхната диета и се наслаждавайте на тяхното дълголетие и щастие.

Храна за зайци: силата на природата

Зайците се нуждаят от богата на фибри диета. Beduco предлага балансирана комбинация от сено, зърнени култури и зеленчуци, за да поддържа вашите зайци здрави и активни.

Храна за мишки и джербили: малки, но важни

Мишките и джербилите, въпреки малкия си размер, имат големи изисквания към храната. Нашата храна за мишки и джербили Beduco е специално формулирана, за да задоволи тих специфични нужди и да гарантира тяхното здравословно развитие.

В Petsbro, ние сме посветени на предлагането на продукти, които не само захранват, но и обогатяват живота на вашите домашни любимци. Beduco е марка, на която можете да разчитате за висококачествени, балансирани и вкусни храни и лакомства. Вашите пернати и пухкави приятели заслужават най-доброто, а с Beduco можете да бъдете сигурни, че ги обгрижвате с любов и внимание.

Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте идеалната храна за вашето домашно любимце. Не забравяйте, че с всяка покупка от Petsbro, вие не само осигурявате най-доброто за вашите любимци, но и подкрепяте нашата мисия за по-добър и здравословен живот за тях.

Нагоре

Ние използваме бисквитки за да може сайта да функционира пълноценно. Спазвайки директивата за електронните комуникации изискваме Вашето съгласие за използването на бисквитки